Mstyy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
minimum arttırım miktarı 1 lira teklifinizi 254 lira olarak kabul ediyorum.
talhak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yanlış anlamayın ama redghostun galiba şuanda çünkü 253 tl lik teklifi ilk o yapmış ?
BatiTeknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dogrudur hocam. R10da post gönderiminde sorun vardi o saatlerde sanirim ondan teklifi bu sekilde yazmisim. Teklifi 254 tl olarak sayabilirsiniz bugun telefonda da soyledigim uzere. Normal domain acik arttirmalarinda oldugu gibi oyomatik ust limit ve artis miktari belirtemedigimiz icin boyle sorunlar olabiliyor forum uzerinde olan alisverislerde. Sehir disinda oldugum icin ancak telefondan girip bakabildim.
maalesef bir çok açıdan havada kalıyor söyledikleriniz. öncelikle post gönderme sorunu yoktu. ayrıca 253 liralık teklifinizden 3 saat sonra forumda başka bir post zaten atmışsınız. sizin teklifiniz 1 şubat gece 2 de 253 lira olarak yapılmış. benim teklifimden neredeyse 3 saat sonra yani. bu süreçte satıcı arkadaş kendisi 254 demiş fakat siz gelip "evet 254 olacak" dememişsiniz. taki 2 şubat saat 4 e kadar.

yani bir çok noktada sıkıntı var teklifiniz ile ilgili. gerekirse modlar gelip inceleyebilir.