Hiç sevmiyorum bu siteyi.Saçma sapan dizilere insanları alıştırıp vakit kaybı yaptırıyorlar.Vampirmiş kurtmuş cart curt alayı gerçek dışı 0-5 yaş grubu işi.Ama sahibi akıllı milletimizin yabancı merakından güzel faydalanmış tebrik etmek lazım.
Sana kesinlikle katılmıyorum zaten bir sonraki mesajında dizi izlemiyorum demişsin eğer izlediğin diziler olursa o zaman bu konudaki bir çok arkadaşlarla aynı kanıya varırsın emin ol bizim dizlerimizde sadece aşk ve birbirini dürtme konusundan uzaklaşsın bizimkilerde kaliteli olabilir yada yabancı dizileri taklit etmekten vazgeçsinler
İntikam=Revenge
Kavak Yelleri=Dawson's Greek
Fırıldak Aile = Family Guy
Bu liste dahada uzar
abi bu siteye bu bakış açısıyla yaklaşılır mı ?
adamlar milletin hastası olduğu dizileri hemen paylaşıyorlar hemde altyazı ile birlikte tasarım olarak kullanıcı dostu olarak şu an 1 numara bir site.
milletin izlediği dizilere müdahale edecek halleri yok. ayrıca o kurtlu vampirli saçma dizi dedikleriniz şu an dünyada 1 numara olan diziler. en azından kurtsuz vampirsiz olan bizim saçma dizilerden kat ve kat iyiler
Sonuna kadar katılıyorum çıkışından 24 saat sonra yayında oluyor
bende artık sadece fragmanları çıkıyor dizilerin dizimagde o yüzden artık girmiyorum
Sen DNS ayarlarını değiştir hotspots shield kullanıyorsan kapat sitede koruma var farklı ip ve dns geldi mi sadece fragman çıkıyor
Yapanın çok fazla uğraş verdiği her halinden belli ayrıca twitterde ben çok kez ünlülerin bile buradan link vererek dizi paylaştığını gördüm