Merhabalar
Okuyucuyu sizin sitenizde tutacak, bilgi veren makaleler yazacağım. Bu makalelerde hit almanız için, insanların o konuyu nasıl aradıklarını google dan arayıp ve de kendim de düşünerek yazıların içinde yedireceğim. Bunu yaparkende makalenin kalitesinden ödün vermemeye çalışacağım.
Örnek vermek gerekirse ''Lenf Kanseri '' kelimesinde makale istediğinizde lenf kanseri nedir , lenf kanseri belirtileri, lenf kanseri tedavisi, lenf kanseri bitkisel tedavi. Anlam bütünlüğünü bozmadıkça bu kelimeleri cümlelerde geçirmeye çalışacağım.O konuyla ilgili aklıma gelen kelime öbeklerinide cümle içinde yedirmeye çalışacağım.
Hem bilgi veren , okuyucuyu sıkmayan hemde hit almanızı sağlayacak yazılar yazmayı amaçlıyorum. Günde en fazla 20 tane makale yazabilirim.
Ödeme: İşbank olursa sevinirim. Şans oyunlarından mümkün olduğu kadar kaçmaya çalışıyorum. İlla şans oyunu dersenizde kabul edeceğim. Ama 20 liradan fazla iş yaptığınızda eft yapabilirsiniz iş bankasına. Kesilen 2.5 Lira benden olur sorun değil
Seo Uyumu : %3 ve %6 arası kelime yoğunluğu diyorlar bu konuda birşey diyemem. Ne çıkarsa artık , amacım hit size hit getirecek makale yazmak.
Fiyat: Kelime başı 0,012 TL olarak düşündüm. Yani 400 kelimeik makale 4.8 Lira .Makale 390 kelimedede kalabilir, 420 kelimede olabilir. Anlam bütünlüğünüz bozmayacak şekilde yazarım. Yine çıkan kelime sayısını 0,012 ile çarparız
Ödeme: Yazıyı yazdıktan sonra yazınız hazır diyorum ve sizden peşin aldıktan sonra yazıyı yolluyorum.
iletişim: dureouth
@hotmail.com