Kardeşim çok geçmiş olsun. Şuna emin olki hesabının banlanması senle alakalı bir drum değil hesabı satın aldığın kişilerle alakalıdır. Ben de 4 defa farklı kişilerden hesap satın aldım hepsi banlandı ve uğrastım ettim Ve Allah a şükür kendim bir hesap alabildim ve 1 aydır da kullanıyorum hamd olsun şuana dek bir sıkıntı yok. Bana pm den mail adresini yollarsan kendin için bir adsense almanda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Şuan senin ruh halini tahmin edebiliyorum çünki 1 ay öncesine kadar ben de aynı sıkıntıları yaşamıştım. FOrumda adsense hesabı açmak konusunda yardımcı olabilecek arkadaslar aradım kimse yardımcı olmadı. Dediğim gibi sana elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım pm den mail adresini göndermeni bekleyeceğim.

Ve önemli bir ayrıntı. belki bu yazımı okuyan ve benzer sorun yaşayan baska arkadaslar var ise.. Adsense hesabı için başvuru yaparken şuna çok dikkat edin.. Başvuru yapdığınız bilgisayardan daha önce hiç adsense hesabı başvurusu yapılmamıs olsun. Daha net bir tabirle yeni formatlanmış bir bilgisayardan basvuru yapın..