Şunun gibi
iknowhair . Bu tarz hesapları incelemek oldukça önemlidir. Bu verdiğim sadece bir örnek ve bu hesabın birçok eksiği bulunuyor sadece site sahipleri seçtikleri sosyal medya uzmanının çalışma şeklini bilmedikleri için işin kolayına kaçılmış olduğu görülüyor. Bu hesabı yürüten kişi işi o kadar basite almış ki sadece şunu
"Great hairstyles, beauty tips and tricks here and at www.iknowhair.com" yazıp geçmiş. Yazık...
Herkese kolay gelsin...
--------------------------
21:53 itibari ile konuya ek bilgi girmek istiyorum...
Bir arkadaşımız
şu linki göndermiş
buna benzer çalışma yapsam olur mu diye sormuş. Dalga geçmek için sormadıysanız gerçekten benim yukarıda anlattıklarımı hiçbir şekilde anlamışsınız demektir. Gönderdiğiniz hesap adeta pinterestte yapılmaması gerekenleri anlatıyor desem yeridir.
-----------------------------------------
22:58 itibari ile gecenin son ek bilgisini giriyorum.
Bir arkadaşımız beğenmediğim pin hesaplarını yazdığımı ama takip ettiğim beğendiğim hesaplardan örnek alabilir miyim diye sormuş. Birkaç aydır yayın çizgisini beğenerek takip ettiğim iki hesabı belirteyim. Birincisi
şu ve diğeri de
şu. Ancak elbette sadece bunlar değil bu tarz ve bunlardan daha kaliteli olanlar da var. Belirli bir tarzınız ve hedefiniz olsun derken ne söylemeye çalıştığım daha iyi anlaşılmıştır umuyorum.
Herkese iyi geceler...