hıza fazla takılmayın arkadaşlar daha 2 gün önce sunucu değişikliği yaptım cache ayarları tam oturmadı
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:20:09 -->-> Daha önceki mesaj 18:09:39 --
hergün 3 4 tane değil hergün 24 tane konu girmeniz gerek bunları 1er saat ara ile o zaman google ve diğer arama motorları sizi sever ve ön plana çıkartır. 3 4 yazı bu kadar fazla kategoriye çok az gelir. Ayrıca siteniz bence çok hoş bir site bıkmak usanmak yanlış bir karar daha yolun başındasınız ben bile 7 8 ay oldu hala hitlerim vasat düşünün ama bıkmadan yorulmadan devam ediyorum.. Allah yüzünüze bakar inş merak etmeyin.
google reis bi adam gibi görse benim 24 konu günde şu anda bize uzak ama 12 konuya çıkabiliriz. Bu arada site hakkında yorumlarınız için teşekkür ederim.
Aşrı derecede bir yavaşlık var sitenizde öncelikle bunu çözün. Ayrıca daha 5 ay olduğunu söylüyorsunuz ? Bu aceleniz ne ? Sabır ve stabillik bu işteki en önemli şeydir. İçeriğiniz kullanıcıların dikkatini çekmeli, giren sizi yer imlerine kaydetmeli kendisi paylaşmalı. Siz bunu ön plana çıkartın. Yazınız insanı bağlamalı. Gerisini boşverin.
yazını bağlamalı derken nasıl bir taktik olabilir örnekle açıklarsanız sevinirim