Alıntı
(i) Stadyum'a ilişkin isimlendirme haklarının;
(ii) Stadyum'a ait tribünlere ve bölümlere ilişkin isimlendirme haklarının;
(iii) Stadyum içerisinde ve dışarısında olan hakiki, elektronik veya başka türde her türlü reklam ve sponsorluk haklarının;
(iv) Stadyum'da Ürün veya Hizmet Sağlayıcıları'na (Madde 1.1(q)'da tanımlanmıştır) verilen tüm hakların;
(v) Şirketimize ilişkin forma sponsorlukları dahil her türlü reklam ve sponsorluk haklarının
(vi) Sporculara ilişkin haklar hariç medya haklarının,satışına ilişkin olarak sözleşme imzalanacaktır.
Kısacası şu stad-forma-sponsorluk-medya(sporcularla ilişkili haklar hariç) tüm haklarını bu şirkete yıkmış yani profesyonel bir yardım almış bu şirket ilgilenicek fiyatlarda düzenleme yapcak sponsor bulacak yeni ürün ve hizmetleri piyasaya sokacak Beşiktaş ise kar dan yararlanacak 115 Milyon doları geçmesi halinde ise Beşiktaşın sözleşmeyi iptal etme hakkı bulunacak.
Benim Beşiktaşlılara bir sorum var
çok takip edemedim tam olarak bilmiyorum stad için 8 metre kazılması gerekiyormuş stadı hepimiz biliyoruz yanındaki sarayı da hepimiz biliyoruz 8 metre kazılan bi yerde o sarayın olması mümkün değil bırakın sarayı yeni yapılmış oteller bile ciddi hasar görür ? soru şu 8 metre doğru mu ? ve 8 metre kazılacaksa Dolmabahçe sarayının zarar görmesine izin mi verilecek ?