Sadece paylaşım ve yazının özgün olması önemli değil. Uzun süredir inceleme doğrultusunda bu sonuca ulaştım diyebilirim. Önemli olan kullanıcıya doğru bilgiler ve kullanıcının aradığı bilgileri vermek. Açtığın konular bu detayı da kapsıyorsa eğer yıllanmış bir domain ile girmeni öneririm.
domainim 0 daha önce hiç kullanılmamış en baştan bir şey yaratmak istedim. Haklısın yıllanmış bir domain daha hızlı olurdu ama ben google özgünlüğü sever kaliteyi sever mantığı ile yola çıktım sıfır bir domainden başladım. Tek sorunum buysa eğer lanet olsun bu arama motoruna
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:47:02 -->-> Daha önceki mesaj 17:44:59 --
Sitenize hangi kelimeler üzerinden gelindiği, hangi aranma hacimlerine sahip olduğu da bir nevi önemlidir.Bunlar analizini analytics hesabınızdan yapın.Aranma hacmi olmayan kelimelerden hit bekleyemezsiniz.Benimde yerel içerikli bir sitem bu şekildedir mesela.
kelime analizi için bile bir çalışma yaptırdım en popiler kelimeleri seçildi aralarında en popiler onlarıyla ufak çağlı bir seo çalışması yapıldı tanıtım yazısı v.s backlink direk olarak çok az aldım genelde tanıtım yazısı az birazda dizinlerde varım