Yazıkent Gıda 1996 yılında gıda sektöründe ticarete başlamıştır.
Kırmızı Toz Biber de oldukça başarılı üretimler yapan firmamız diğer kategorilerde de çalışma yapmaktadır. Aydın da bulunan üretim yerimiz günlük olarak 15 Tondan fazla üretim yapmaktadır. Üretim sırasında mühendislerden de yardım alarak oldukça profesyonel bir gıda hizmeti yapmaktayız.
Kurutulmuş Meyve ve Kurutulmuş sebze sektöründe oldukça profesyonel bir üretim yapmaktayız. Firma olarak üretimlerimizde herhangi bir yan ürün kullanmayarak doğal olarak sizlere sunmaktayız. Firmamız bulunduğu sektörde gerekli olan tüm belgeleri bulundurmaktadır. Bu sayede güvenirliğini de kanıtlamış olmaktadır. Firmamız üretimlerinde teknolojiyi de bir ara da kullanarak en kaliteli hizmeti sizlere iletmeye çalışmaktadır.
Yaptığımız hizmet hakkında sitemiz üzerinde ayrıntılı bilgi verilmektedir. Yazıkent Gıda olarak üretimlerimiz hakkında ayrıntılı bilgiler edinebilir ve herhangi sorunda iletişimden mesaj atabilirsiniz. Ayrıca bizler ile ortak çalışmak isteyen kişiler adresimize gelerek firmamızı ziyaret ederek farkımızı ve çalışma şeklimizi görebilmektedir. Firmamız özellikle kurutulmuş meyve ve sebze konularında üretim yapmaktadır. Kurtulmuş meyveler sayesinde farklı mevsimlerin yiyeceklerinde farklı mevsimlerde doğal olarak herhangi bir yan ürün olmadan yeme imkanı olabilmektedir. Firmamız hakkında bilgi ve sorularınız için sitemizde yer alan iletişim adreslerini kullanmanız mümkün olmaktadır.