les adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhaba;

1- Öncelikle herkes şukadar kazanıyorum dediğine bakma %70 i sallıyor
2- Ücret için sana para kazanmanın sırrını anlatacak kişi ancak parasızdır ki bu da aslında para kazanmadığı anlamına gelir.
3- çok büyük zaman ve emek gerekmekte gerçekten para kazanmak için tecrübede çok önemli. Düzenli para kazanan arkadaşların %90 'ı bu işe en az 3-5 senelerini harcamıştır.
Own adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3-5 sene derken hocam
Youtube'dan tr para kazanmaya başlıyalı 4 ay olmadı. 4-5 sene nasıl olabilir? 4-5 senelik kanallar kazanıyor diyorsan ocak ayında açılan yüzlerce kanal milyon izlenmelere ulaşmış. Bunlar nasıl oluyor. 1. ve 2. maddene katılıyorum ama üzülerek söylemem gerekirki ben 3. maddene katılmıyorum.

Dostum youtube da şarkı,dizi ve maç haricinde(o sektörde iş yapacaksan ayrıntıyı bilmen gerekir yoksa kanal kapatır) kendin arama yapıp izlediğin video muhakak vardır. O aradığın şeyi başlık yap. onunla alakalı 15 tane etiket gir. O işle alakalı gir youtube a bir makale bul açıklamasına bu makaleyi yaz. En önemlisi gir youtube a o işle alakalı 4-5 dakikalık video bul ama aradığın sonucta birinci video olmasın. genellikle o videyou herkes kopyalar. Çok fazla kopyası olmayan bir video seç başlığı v.s. ona ayarlayıp yükle. Sonra sadece sen ve 1 kişi o videoyu 1 saat içinde izlesin. maksat görüntülenme 2 olsun youtube kaile alsın. Bir çok arkadaşımız yüklüyor videoyu ama 1 defa açmıyor. Youtube diyorki yüklediği video önemsiz ki izlemiyor. ben niye bunu aramada yukarı çıkarayım. Umarım biraz aklında şimşekler çakmıştır.