CtrL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar............ .TK sorun yaratır mı? Daha önce kullandınız mı? Sonuçları neler oldu?.
Yok hocam öyle bir şey... şehir efsanesi bunların hepsi... yani burada önemli olan senin kafanda yapmak istediğin şeydir. ".com" kabul görmüş olduğu için bir önemi vardır. Ama siz diyorsanız ki "benim param yok, deli gibi çalışacağım, hosting şurdan beleşe aldım, domain içinde .tk yı alayım, nasılsa kafamdaki proje tutarsa uygun bir domaine taşır, bunuda oraya yönlendirir, yoluma devam ederim" diyebiliyorsanız, hiiiiçmi hiç sorun yok başlangıç için.

Bu şuna benziyor; Arama motoru ırkçıdır .. Arama motorları sizin oyununuzla ilgilenir, oyunu neyle oynadığınızla değil. Uzantı değil, ama site dili ile uzantının örtüşmesi artı bir olaydır, karıştırmayalım. (Almanca içerikli bir sitenin, ".de" olması, ".tr" olmasından bin kat iyidir gibi)

".tk" domainmi görmek istiyorsunuz, bide PR7 olsun derseniz, o zaman bakınız, dinle1 nokta tk ... kim demiş bir halt olmaz diye... yemişim diyenleri ... olur abi, olur. Siz yeterki çalışın. Ama normal yollardan, ama biraz seo filan

Ama yinede almasanız iyi olur... Derseniz ki niye; Çünkü genelde eskortcular kullanıyor, adı çıkmış bir kere ("genelde" dedim, "herkes" demedim.). Yok eğer satmak için alıyorum diyorsanız, zaten beş para etmez ozaman
.