Merhaba
Proticaret v1.09 da küçük hatalar var Mesela Hesabım Bölümünde > Teslimat Adresleri > Kişi/Kuruluş Adı > Yeni Teslimat Adresi Bölümünde (rrr) olarak teslimat adresi belirlenmiş burayı tıkladığımızda oradaki varsayılan bilgileri dolduruyor burası Silinmeli,
Kullanıcı Bilgileri Bölümünde Şehir bölümünde tüm dünya şehirleri çıkıyor burada ülke ve ilçe secimde olmalı (Üye olurken Kurumsal Üyelikte de aynı sorun var) Üye Ol bölümü düzenlenmeli ayrıca tüm bu bilgileri tekrar tekrar girmeye gerek kalmamalı (Fatura Adres Bilgileri Teslimat Adresleri Kullanıcı Bilgileri) bu bölümler otomatik kopyalama seçeneği olabilir gerekirse müşteri fatura ile teslimat bilgilerini düzenleyebilsin ve Telefon bilgilerine (+90 ( ) ___ __ __) gibi şablon oluşturulursa daha da şık olur
Para Birimi Adı TL

Sembol eklemeye çalıştıgımızda sembol bu şekilde görünüyor ( ¨ ) buda düzeltilmeli
Bunun yanı sıra mesela Anasayfada Banner Düzenlemeye girdiğimde acılan editor sağa doğru dışarı taşma oluyor bu durum admin panelinde ürün listesinde ürün detayına tıkladığımızda açılan editordede aynı hata resimlerini ekte sunuyorum
admin panelinde İçerik Yönetimi girildiğinde burada yapılan işlemleri görebilmek için Anasayfa tıklandığında yeni sekme de acıyor bu güzel bir şey Facebook Yönetimi dede aynı ama E-Ticaret Yönetimi de anasayfaya tıklandığında sekme açmadan direk o sayfada acıyor bu da düzeltilmeli (target="_blank">Anasayfa)
SMS Tanımları Bölümünde Sadece Turatel tanımlanmış bununla beraber alternatif (
www.netgsm.com.tr) de tanımlanmalı NetGsm hem daha ucuz hemde daha kapsamlı birçok özellik var mesela Sms gönderirken gönderici adı seçebiliyorsunuz örnek: (isteyin.com) bu şekilde sms gönderilebiliyor ve çok daha ucuz netgsm api kodlarını veriyor ben kendi hesabımdan ASP olarak Api Talebinde Bulundum ve onaylandı kodları da verdiler (NetGsm Paremetreleri ekte sunuyorum) ama proticaret de tanımlanması gerek bir çok kullanıcı bundan memnun kalacaktır
Ödeme Tanımları bölümünde BKM Express, Mobil Ödeme (
www.mobilepax.com www.mobilodeme.com ), paymec ve Mail Order da tanımlanırsa proticaret kusursuz olur
Bu bilgileri proticaret mail olarak gönderdim yinede bilgi amaçlı burada da paylaşmak istedim.