zoeken adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sloganınız çok düşündürücü gerçekten... Saldırı düzeylerine göre güvenle korursun değil mi ? bellirli bir süre sonra o iş seni de aşar. Biz senin yapabildiğin kısımdan bahsediyoruz. Ha kimse inkar edemez kıramazlar giremezler falan filan diye, ben zaten öyle birşeyin olduğunu ima etmedim , fakat sen fiyata göre bir koruma düzeyi sağlayabilirsiniz. Neyse sizin ile gerçekten polemige girmek istemiyorum. Konunun amacı bu tartışma değil cunki. Gittikce uzayacak cunki Hepinize iyi çalışmalar hacksiz günler dileklerimle...
Sözlerimi çarpıtarak nereye varmaya çalışıyorsunuz bilmiyorum. Ben sunucu koruma hizmeti vermiyorum, fakat cevap vereyim; evet, saldırı koruması, yapılan saldırının boyutuna ve türüne göre ücretlendirilir. Ayrıca onu neden yazdığımı alenen belirteyim de anlayın, zira halen anlayamadığınız anlaşılıyor.

Kurumsal, sunucularında kaliteli donanımlar kullanan X Hosting firmasından yıllık 50 TL'e alınan hosting'in, merdiven altı Y firmasından yıllık 5 TL'ye alınan hosting'e göre daha güvenli olduğunu düşünebiliriz. İşte anlatmak istediğim bu; güvenli değil, daha güvenli!

İyi forumlar.