Hocam ben şöyle cevap vereyim, diğer arkadaşlar da aydınlatmışlar zaten, adwords kullanırken de kesinti olmuyor. Yani ben karttan 200 çekersem 200 liralık reklam yayınlıyorum. Yani 200 yatırsam 40 tl'si vergi dese 160 liralık reklam yayınlasa tamam ama hepsini yayınlıyor. cebimden çıkan tüm para reklama gidiyor. E reklamı yayınlayan da bundan vergisiz pay alıyor çünkü Google irlanda üzerinden çalışıyor.
Arkadaşlar size biraz kızmış ama vicdanınız sizi rahatsız etmiş en azından. İnternette çok fazla para kazandıran çoğu metod illegal. Bu bir seçim. Ben de yıllardır legal yollardan şaşmıyorum ama konu açıp da illegal iş yapanlara kızmadım. Kızmam da. Herkesin bir düşüncesi bir bildiği var. Siz de kendinize göre seçimler yapın, başkası şöyle yapıyo o niye yapıyo ile olmaz bu işler

Legal yollarla çok fazla çalışmak gerekiyor ama ne zaman banlanıcam diye korkmuyorsunuz bu da önemli. Sırf buradan ev geçindiren de var, hile yaptığında kızamıyosun da. Çok çetrefilli işler. O sebeple kişi kendinden menkuldur.