abi bu siteye bu bakış açısıyla yaklaşılır mı ?
adamlar milletin hastası olduğu dizileri hemen paylaşıyorlar hemde altyazı ile birlikte tasarım olarak kullanıcı dostu olarak şu an 1 numara bir site.
milletin izlediği dizilere müdahale edecek halleri yok. ayrıca o kurtlu vampirli saçma dizi dedikleriniz şu an dünyada 1 numara olan diziler. en azından kurtsuz vampirsiz olan bizim saçma dizilerden kat ve kat iyiler
dizi izlemek bana saçma geliyor zaten 1 numara olup olmaması da ilgilendirmiyor.
Evet bizim prodüksiyonlarımız o kadar güzel diziler yapıyorlar ki dizide öz amcanın karısını götüren adam var. Ne kadar güzel değil mi? Yada kardeşinin kız arkadaşını götürüyor başka biri. Şöyle bir Türk dizi anlayışına bak daha sonra adamların yaptığı dizilere bak.Yabancıların yaptıkları dizi ise bizimkilere dizi demek malesef içimden gelmiyor. Televizyonda yayınlanan program müsvettelerini izlemek yerine onların yaptığı " Fringe, Lost, Prison Break, Walking Dead, Criminal Minds, Doctor Who, Dexter vb. " dizileri izleme devam edeceğim.
Onları savunmadım zaten hiç dizi izlemem , sevmemde.Uzamasın polemiğe girmek istemiyorum.