Ufkabakan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tüm dizi arşivini kendi sunucularında host eden, 360p, 480p ve 720p alternatif sunan, yazılımı özgün, içerdiği metinleri özgün bir sistem düşünüyorum. Yukarıda kaba taslak maaliyetini sunmuştum. Muhtemelen maaliyet dahada yüksek olacaktır. Bu işe 100-150Bin TL gömüp, 1 yılda 300Bin TL çıkartabilirmiyim bu önemli benim için.
1 yılda %100 getirisi olacağını bilseler ve emin olsalar.
sence parası olan birisi çıkıpta 150bin gömüp 300 bin olarak geri dönmesini beklemez mi ?
web işinde ekmeğin nereden, ne zaman ve nasıl geleceği hiç bir zaman belli olmaz.
sen ne kadar profesyonel birşey yapsada insanlar bu profesyonellikten o derece faydalanamıyorsa yaptığın iş ne yazık ki para etmez.
önemli olan kullanıcı bu profesyonellikten ne kadar faydalanabilecek.
belki de senin profesyonel sistemin kullanıcıya güzel gelmeyip daha az profesyonel olan sistemleri tercih edecekler.

sen bu işe 400bin gömüp 500bin getirse sene sonuna kadar o bile yeter desende
kullanıcı tatmin olamadıktan sonra ücretsiz wordpress ile kurulmuş
youtube, vk gibi sitelerden video çeken sitelere ziyaretçi kaptırman çok doğal olur.

sonuç olarak;
çok iyi araştırma, süper analiz ve büyük risk alarak işe gireceksin.
tutarsa elbette bir zaman (ha 3 ay, ha 6 ay, ha 1 sene, ha 2 sene ) sonra mutlaka zararını karşılayacaktır.

ama araştırma, analiz vb. de en ufak bir hatada milyonlar havaya uçup buharlaşabilirde. kimse sana bu garantiyi veremez.