Bu paketler gelirinizi ikiye katlayacak ! Hizmetin tanımı:
10 farklı web master forumunda gün içerisinde(
09.00 - 18.00) aktif olunur ve sürekli "
aktif başlıklar" takip edilir.
Sizin sektörünüze uygun konu açıldığı an altına hizmetiniz hakkında bilgi verilip sitenizin linki sunulur.
------------------------------------------------------------------- Hizmeti anlatan örnek konu:
------------------------------------------------------------------- Hizmeti anlatan örnek mesajımız:
------------------------------------------------------------------- 10 web master forumunun Alexa(dünya) değerleri:
------------------------------------------------------------------- İşlem nasıl ilerler?
- Önce konu altından satın almak istediğinizi bana belirtiyorsunuz.
- Daha sonra size misli.com üye numaramı veriyorum ve siz ödemeyi yapıyorsunuz.
- Ödemeyi yaptıktan sonra bana bilgi veriyorsunuz.
- Ödemenizi onayladıktan sonra size şablon sunuyorum, şablonu doldurup gönderiyorsunuz.
------------------------------------------------------------------- Açıklamalar:
- Her eklenen yorum, gün sonunda size link halinde raporlanmış olarak teslim edilir. Böylelikle ne kadar çalışıyoruz görebileceksiniz.
- Mesajı istediğiniz gibi kendiniz belirleyebilirsiniz.
-
Her sektör için sadece 1 kişiye hizmet sağlanacaktır.
- 2 kişilik ekip ile her gün 10 saat çalışılmaktadır(Sabah başlangıç: 09.00 - Akşam bitiş: 16.00 |
pazar hariç)
- Çalışma saatleri içerisinde ne kadar konu açılırsa açılsın hepsine mesajınız gönderilecektir.
------------------------------------------------------------------- Boşta olan sektörler:
- Web Tasarım (Logo Tasarım - Banner Tasarım)
- Sunucu Satış
- Hosting Satış
- Domain Satış
- Tanıtım Yazısı Satış
- Seo Paketi Satış
- Backlink Paketi Satış
- Kredi Kartı İşlemleri ( VCC Alım Satım - Paypal Bozdurma vb.)
- Php Kodlama
- Asp Kodlama
- HTML / CSS
- WordPress Tema Giydirme
Dolu olan sektörler:
-
Boşta -
Dolu sektörler arasında olmayan varsa, onlarda boşta demektir. ------------------------------------------------------------------- Ücretlendirme: 1 Günlük = 2 
1 Haftalık = 10 
1 Aylık = 30 
3 Aylık = 75 
6 Aylık = 125 
1 Yıllık = 200
r10 dışı: admin [@] irfancaylak . com