Sefer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Film/Dizi sektöründe kazançlar nasıldır arkadaşlar örneğin günlük 100k hiti olan bir sitenin aylık ortalama getirisi ne kadar olur bilgi verebilirmisiniz rica etsem.
Maziden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1.000 liradan fazla
Günlük 100k tekil hiti olan bir site akıllı bir reklam politkasıyla 5.000 - 10.000 TL Arası Kazanc sağlar.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:51:50 -->-> Daha önceki mesaj 22:50:26 --

Emphatic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vallahi yazılanları okudum ve ne yapacağımı şaşırdım. 1 yıl 5 aylık bir film sitem var. 1500 e yakın film var sitede ve hepsi kendi uploadım, filmlerin hepsinde reklamım gömülü durumda. Alp video scripti olan bu siteye Seodur linktir falan filan açtım açalı 4000 TL ye yakın para harcamışım. Ve halen hafta içi 1,5k, hafta sonu 2,5k yı geçemedim. Film açıklamalarını az da olsa özgünleştirerek günde en kötü 5 film ekleyerek halen ya sabır diyerek devam ediyorum. Sıkıntı nedir, neden bir türlü hit alamadım anlamış değilim.
Parayı yanlış yerlere harcamışsınız demekki bende aynı parayla 90K hiti gördüm buradaki temel nokta izlediğiniz stratejidir.