Kings1905 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynısını benim babada yaptırmışlardı hemen durumu çaktım hemen iptal ettirdim 2 gün uğraşmıştım yok dilekçe vs.
Arkadaşlar herhangi bir yere üyelik/abonelik başlatırken veya imza atarken sözleşmelere sözleşmedeki firma isimlerine dikkat 4edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sonuçtan kimse kimseyi bir yere zorla abone etmiyor.

Satıcı üretici firmanın olduğu kadar müşterilerinde kendi sorumlulukları var. Evraklar imza atarken maddeleri okumak gerekir.

Bu gibi durumlarda sahada genel olarak firma bayileri satış yapıyor , yaşanan mağduriyetin tamamne firmaya lanse edilmemesi gerktiğini düşünüyorum.


Sonuçta TTnet dışı alternatif firmaları destekliyorum , sonuçta rekabet oldukça bizlerde uygun fiyata internet hizmeti alabiliyor olacağız , bu bağlamda uzun süredir de TurkNet ile çalışıyorum ve etrfımdaki eşe dosta öneriyorum.

Son olarak emin olmadığınız bir durum veya şüpheniz varsa ilgili firmanın resmi çağrı merkezini arayın mesela ve mutlaka size imzalamanız için iletilen evrakları kontrol edin bi bakın ne nedir diye. Hemen karalama yapmayınız.