Üstat sizlersiniz... 50 tane ile başladık hayırlısı ile... henüz netlleşmeyen 150 tane daha var üzerinde çalıştığım... Siteyi açtım ama henüz bir yerde yayınlamadım.
Kendi reklamımı yapabilecek zamanım yok, satışlarımı gerçekleştirebilmek için atacağım en profesyonel adım nedir, hangi site veya siteler üzerinde satmalıyım? Zira başkalarına göre "kirpi" gibi görünse bile, benim için "aslan parçası"dır domainlerim
alanadları com (veya sedo vs.) ve benzerleri var piyasada, ama onlarında "en güçlü ve doğrusu hangisidir" diye araştırma yapabilecek vaktimde yok... benim girdiğim konular uzun vadeli başlıklar.. şu anda değerlerinden satılabileceğini pek sanmıyorum, ama yinede sahneye koymakta fayda var diye düşünüyorum. (türkçe ve yabancı isimler için farklı siteler düşünmeliyim gibi geliyor bana)
.