Bi deli bi kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış
Ben de Google'ın aynısını istiyorum... Ne var yahu! Bi textbox, bi submit. Yok mu yapabilecek olan?
Yazık bu piyasa mahvoldu. Ekonomimiz her ne kadar krizler teğet geçmiş olsa da(!) böyle olunca insanlar günü kurtarmak adına 3 kuruşa işler bitirmeye çalışıyor. Fırsatçılar ucuza enayi buldum diye iş yaptırıyor. İşi alan bitirse aldığı para hiç bi işe yaramıyor, bitirmese işi veren zarar ediyor. Bu böyle gitmez. Farklı platformlar, kaliteli platformlar mutlaka oluşacak, oluşmak zorunda...
İşvereniyle de yazılımcısıyla da...
Biri çıkar sahibinden.com ister, diğeri çıkar gittigidiyor.com. Bütçe? "E.. Sen yap 250 TL veririm." Ben de Google'ın aynısını istiyorum... Ne var yahu! Bi textbox, bi submit. Yok mu yapabilecek olan?
Yuh be arkadaş...
Yukarıda yazdığım ekonomik nedenlerden biraz eli iş tutan yazılımcılar ucuza iş yapınca işten anlamayanlar da doğal olarak bu işlerin kolay olduğunu, kolay olmasa da bir yapanın nasıl olsa bulunacağını düşünmeye başladılar.
Herkes girişimci ama kimsede para yok!
Üstüne üstlük bilgi de yok... Falancaya tema yaptır, filancaya bot çaktır 3-5 face sayfası da yapıştırdın mı döndün köşeyi. Ne uğraşcan PHP ile ASP ile... Sen de haklısın...
Lütfen kusuruma bakmayın. Saçma sapan sonu gelmez, sonuçlanmaz konuları gördükçe bi yerden sonra içindekileri ifade etmek istiyor insan. Küfürsüz de bu kadar oluyor.
Konunun yeri bence tam da burası ama uygun bulunmazsa lütfen ilgili kategoriye taşıyın sayın moderatörler.
Cümleten iyi alışverişler, iyi çalışmalaaaarr...