Konu için teşekkürler. Eklentiyi kurmayacağımı başta söyleyeyim ama kuranlar benden de ilgisiz çıktı arkadaş. Eklentiyi kurmayacağımı düşünerek yazıları ve yorumları tamamen baştan sona okudum. Ama burada onlarca adam, kurma düşüncesiyle okuyup hep aynı mantıksız, cevabı konuda yazan soruları sorup durmuş. İnsanın bi' şey paylaşma isteğini taciz ediyorsunuz arkadaşlar böyle yaparak; ayıptır, yapmayın.
Neyse ben yine de merak ettiğim, cevabı konuda olmayan sorular soracağım ve bazı arkadaşlara cevap vereceğim

Bakalım ilk kim dövecek beni
Anında index almak sizi rahatsız ettiği için mi kullanmayı bıraktınız acaba eklentiyi merak ettim vallahi

Hayır site falan kapandıysa diğer sitelerinde kullansaydınız =) Malum; hızlı index almanın kötü bi' yanı yok...
Böyle düşüncelere neden kapılıyorsunuz

benim sitemin ping listesinde 50 tane site var sanırım. Site ping manyağı oluyor ama düşemedim sandbox'a. Emin olmadan etmeden milletin eklenti hakkında gereksiz yere tedirgin olmasına sebep oluyorsunuz... Gerçi eklentiyi kurmak isteyenler dahi konuya yazılanları okumayıp aklına eseni sorup kestirmeden cevap alma peşinde olduğu için muhtemelen bu tuhaf yorumu konu sahibinden başka kimse görmemiştir.
Abi Allah aşkına konuyu okumadan yorum yazıyorsunuz ya; yemin ediyorum acıyorum konu sahibine... Allah yardımcısı olsun.
Konu sahibine de bi' soru sorayım madem; hızımı alamadım...

Yazı eklenmezse ne hatası verir? Siteye tek bir yeni yazı eklesek ve bir süre içerik eklemeyi bıraksak da yine hata mı verir eklenti?
Ne hatası veriyor? Hatanın eklentiden kaynaklı olduğu kesinse konu sahibinde ve "eklentiyi kurdum ama yeteri kadar verim alamadım" diyenlerde neden sorun çıkmadı? Konu içerinde sanat07'nin de yazdığı gibi W3 Cache kurulumunda hata alan bir sürü kişi var. Ama eklentiyi hatasız kullananlar daha çok... "Eklentiyi kaldırın, kullanmayın" demek ne kadar doğru ki bu durumda?
İşin sırrı ne acaba? Filmlerde aralarda ekrana çıkan gizemli adamlar gibi konuya gelip gitmişsiniz de ister istemez merak ediyor insan
Benim de index sürem inanılmaz azalmıştı. Sonra yeniden 1-2 saniyeye çıktı. Fakat bu ara değişken; bazen 1-2 saniye, bazen de 1 saat sürebiliyor. Yani gerçekten dalgalanma bu konuda etkili. Herkes aynı nakaratı tekrar edince komik geliyor, kabul ediyorum, ama dalgalanmadan başka bir sebep yok gibi çünkü neredeyse herkeste aynı durum söz konusu.
Ayrıca W3 kullanırken sitemap genelde güncellenmez. Ben her yazı eklediğimde W3'ü pasif hale getiriyordum. Yani yazıyı yayınlamadan önce eklentiyi pasifleştirip, yayınladıktan sonra tekrar aktif hale getiriyordum =) Bunda da aynı durum söz konusu olabilir. Ayarlara ayrıntılı bakmak lazım...
Zaten aynı index sayısına ulaşır. Sonuçta standart sitemap.xml dosyasına da sitenize eklenen yazı, sayfa, etiket ve kategori gibi bilgiler eklenir. Bu eklentide sadece parça parça eklenmesi sağlanıyor. Konuyu açan arkadaş da zaten parça parça eklenmesi index alma hızına etki eder düşüncesiyle açmış. "Index sayısı artar" dememiş ki... =)
Abi sen de yenisin falan tamam da konuyu okuyamayacak kadar mı yenisin

Sorunun cevabı en az 3-4 defa konu içerisinde yazılmış zaten.
Cache eklentisi kullanıyorsanız ayarlarına göre sitemap güncellemeniz gerekebilir. Cache eklentiniz varsa eklentinin sitemap ile ilgili ayarlarını kontrol edip sorunuzun cevabını öğrenebilirsiniz. Eğer yoksa cache eklentiniz, o zaman sürekli sitemap güncellemeniz gerekmez, otomatik olarak güncellenir zaten sitemap.
Son olarak; eklenti işe yarar mı yaramaz mı bilmiyorum ama Allah konu sahibinin yardımcısı olsun

Kurmayacağım bi' eklenti için bunca zaman harcadığım için de bana...