Kreyzi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
açıklamalar için saolun.

peki konu açarken etiket mantığını da aynı mı kullanmam gerekiyor ? şu an 4 etiket kullanıyorum açtığım konular için ama gözüme yetersiz geliyor. fazla da eklemek istemiyorum daha yeni spam olayından kurtardım siteyi. sitem ***** olduğu için biraz fazla girmem gerekiyor diye düşünüyorum ama içten içe de korkuyorum.

bu konuda tavsiyeniz ne olur ?
Bu konu üzerindeki çalışmalarım tam 8 ayı geçti.. Etiket o kadar'da iyi bişi değil..( kullanmasını bilmeyene) Bak biraz oku hak vereceksin.

- ÖRNEK konu : "Rapunzelin Saçları hangi renk" olsun.. Sen bir Etiketi Yine "Rapunzelin Saçları hangi renk" olarak görersen Diyelim ki ilk gün 1.sıradasın Etiketler bir indexleniyor abi, 7.8. Sırada yer alıyorsun. Ben 12 hafta Etiketsiz konu açtım denemek için Aldığım sonuç iyiydi ama Etiket ile desteklenmesi gerekiyordu.. Çözüm : Rapunzelin Saçları hangi renk olarak konumuzu girdiğimiz zaman Rapunzelin saç rengi, Rapunzelin Saç boyu gibi etiketleriniz olması gerekiyor. Yani Sizi düşürecek etiket cinslerinden ve Konu başlığı ilişkisinden mahrum edilmiş etiketler olması gerekmektedir. Şu şekilde yaklaşımınızı devam ettirebilirsiniz. ETİKET'e konu başlığı girdiğiniz zaman Ne elde etmeyi bekliyorsunuz? En güzeli İlişkisi uzaktan olanları seçerek eklemektir.

- Ayrıca bu ne sitesi olursa olsun FAZLA ETİKET Felaketin habercisidir... Kimse istemez sitesie onca emek verdikten sonra güme gitsin iyi forumlar.