Merhabalar,

Ben 1000'lik bir güç kaynağı kullanıyorum, ürünün içerisinden 2 adet 12v-7 amperlik akü var bunlar seri bağlanarak 24v 7 amperlik bir güç üretilmiş...

Yukarıdaki güç kaynağı benim bilgisayarımı ve modemimi 1 saat götürüyor...

Dilersen voltaj farkı olmadan amperi yüksek bir akü takabilirsin fakat bu kesintisiz güç kaynakları aralıksız çok uzun süre çalışmak için tasarlanmadığı için sorun olabilir...

Bir pc'yi 6 saat kadar çalıştırması için araba aküsü gerek

Araba aküsüne gelecek olursak, tam olarak hatırlamasamda kuru tip aküler(güç kaynalağı için olan) 14.4 volt ile şarz ediliyor, araba aküleri ise farklı bir voltajda şarz ediliyor...

Bu yüzden araba aküsünü güç kaynağını bağlarsanız akünün şarz olmama ihtimali bulunuyor veya tam şarz olmama ihtimali var...

Söyle bir durumda var, aküyü başka bir şarz devresi ile şarz ederseniz araba aküsünüde sorunsuz kullanabileceğinizi düşünüyorum(5-6 saat aralıksız kullanımda ups'in kartı fazla ısınabileceği için takip etmeniz gerektiğinde fan ile destek vermeniz koşulu ile)

Voltajda ve kutupları yanlış bağlamadığınız sürece güç kaynağını zarar verebileceğinizi sanmıyorum...

Eğer derseniz yok kardeşim ben uyraşamam ve çok param var, 5000TL'ye online ups'lerden alırsınız işinizi görür, hatta onlara direk araba aküsü bağlanıyor