Şuna eminim ki hiç bir zararı olmaz... bunu bir kenara bırakıyorum zaten.
Benim kafama takılan konu ise bu şekilde sitemi alexa sıralamasında 100k ya sokabilirim ki alexa yı az çok takip eden kişiler bunun aksini söylemezler sanırım.
Gelelim googleye; Googlenin temel algoritmalarındaki değeri bir bilgisayardan etkilemek zor tabiki ama bu anlattığım konuyu ince işleyebilen kişiler ki ben sadece en üstte bahsettiğim şekilde denemeler yapmıyorum yukarıda anlattığım temelde ama ince ayrıntılarda var tabiki, bu ince ayrıntılarla cuma günü denemeler yaptım ve sitemin hiti cumartesi günü %20 oranında arttı. Son altı ayın zirvesindeydi, ha bir rastlantı olma ihtimali tabiki var ama rakamlara baktığımda rastlantıya benzemiyor. Bu gün yine denemeler yaptığım için gerçek hiti tam anlamıyla görmem mümkün değil ama pazartesi günü yine hitteki değişimi test edeceğim.
Fazla iddialı konuşup sonra yanılıpta üzülmek istemiyorum ama sanırım googlede bazı güzel ayrıntılar yakaladım.
10 yıldır google üzerinde sayısız domainle sayısız hosttingle denemeler yapıyorum. günlük 120k hitte yakaladığım zamanlar oldu ki sürekli bir şekilde, aylarca uğraşıp sıfır çektiğimde oldu. Ben sadece fikirlerimi test etmeyi seviyorum. Bu kez yanılıyor muyum yanılmıyor muyum yakında ortaya çıkar.