Peki bir film siteniz varsa ve başka bir site sizin konularınızı oldugu gibi kendi sitesine çekiyor ve aramalarda sizden üst sıralarda cıkıyorsa ne yapmalıyız arkidişler. sadece küfür etmekle elime bişey geçmiyor malesef
Konuları olduğu gibi derken hocam zaten film sitelerinde konular sabittir sende farklı olan tek şey belki açıklama bölümüdür diğer herşey aynı zaten ha kendi videonu uplayıp siteye atıyorsan ve senin videolarıda alıyorsa oda senin beleş reklamın oluyor zaten. İllegal bir sektörün şikayetini kimseye yapamazsın
Üstadım ben o kelimelerde ******* demedim zaten sadece bir kaç bilgi vercem.Ahh kendime güvenip evet var öyle olmasaydı korku filmelri komedi filmleri gibi kelmelerde bile sıralamaya girmek dile kolaydır değilmi ?
Ben sadece mesajınıza cevap verdim orada hertürlü kelimede 1 haftada sıralamaya ******* demişsiniz bende ona karşlık cevap verdim yapabiliyorsanız dediğim gibi bir kaç site açarım keliemleri ilk sayfaya sokarsınız tonla para kaldırırsınız

Bir kaç sektör var türkiyede Haber, Film, Genel Forum Bu 3 sektörde hiçbir zaman çok büyük bir sürpriz olmazsa 1 haftada anahtar kelimelerde ilk sayfaya çıkamazsınız benim Film izle kelimesinde ilk 500 e girmem 1 ayımı aldı ilk 20 ye girmem 4 ayımı aldı ilk 10 a girmem 7 ayımı aldı halda gidip geliyor bazen ilk 20 ye düşüyor bazen ilk 10 a giriyor ki direk hit getiriside öyle ahım şahım değil şöyle bir örnek vereyim.
Film izle kelimesinde 10. sıradaysanız günde size o kelimeden 4 5k arası direk hit gelir aranma hacmi ise 30 milyon Film sektöründe asıl hit getiren olay film aramalarıdır ben filmlerden aldığım hiti anahtar kelimelerden alamıyorum tek filmden günde 15k hit aldığım zamanlar olmuştur tabi sürekli olmuyor anahtar kelimedeki hit sürekli aynıyken filmlerde öyle değil 1 ay kadar hit geliyor o filmden daha sonra başka filmlerde yükselmeniz gerekiyor.
Hocam ayiptir sormasi ne kadar kazaniyorsunuz
Kazancımı forumda söyleyemem malesef fakat dediğim gibi sen 1000 tl ile dükkan açamazsın ama 1000 tl aylık yatırımla ayda 4 5 bin tl kazanabilirsin.