Öncelikle konuya bir merhaba diyerek giriş yapayım.7 Aydır yüksek hitli bir film sitem var konuya yazacaklarımı umarım yanlış anlamazsınız.

ebulfeth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben size yardımcı olayım inşallah.Ben ustası değilim bu işin ama bir haftalık siteyi her kelimede sıralamaya sokcak kadar bilgim var film sitelernin az cok taktiğini anladım inşallah size yardımcı olanilirim calısma yaptırcak gücünüz yoksa bir kaç tüyo ile güzel yerlere gelebilirsiniz inşallah ama sadece sitenie gerekli ciddiyeti verirseniz.
info@dinivideolar.net sesli anlatım yapabilirim yazılı görüşmek icin zamanım kısıtlı inş.
Ebulfeth hocam 1 haftada herkelimede sıraya sokucak bilgim var demişsiniz 1 haftada bana film izle kelimesinde siteyi ilk sayfaya sokun size 5.000 tl verebilirim hem ustası değilim diyorsunuz hemde her kelimede sıralamaya ******* diyorsunuz bu işler sandığınız kadar basit bir iş değil aylık 30 40 milyon aranma hacimli binlerce sitenin bulunduğu bir sektörden bahsediyoruz siz gidip 1 haftalık siteyi bırakın ilk sayfaya ilk 100 e bile sokamazsınız.

enderKL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bundan 4 ay önce film sitesi açtım ve filmleri tek tek elimle upload ettim hala da ediyorum açıklamalar full özgün ve bir kaç seo taktiği uyguladım ve her filme kendime özgü 150-250 kelimelik yazılar ekledim 4 ayın sonunda sitemde fazla film olmamasına rağmen hitim şu anda 1 k oldu bu 4 ayın zaten 3 ayı film yüklemek biriktirmekle geçti adam akıllı site ile ilgileneli 1 ay oldu sen yeterki her şeyi düzgün yap google seni illaki görüor ve şu anda film izle kelimesine girdim en son 6. sayfadaydım bi düşüp bi geliyor
Enderkl hocam 4 aylık film sitesinde 1k hit hiçbişey değil emin ol 4 ayın sonunda en azından 10k hit ve üstünü yakalaman gerekirdi bu kadar büyük bir sektörde 1k hitleri görmek hiçde zor bişey değil filmlerin aranma kelimelerinin varyasyonları var bir filme insanlar 100 farklı aramayla gelebiliyorlar biraz akıllılık yapıp bu varyasyonlardan az rekabeti olanları ayırıp etiketleri oraya yoğunlaştırırsan 1k hiti 1 haftada yakalarsın.

Ayrıca şu konuyada değinmek isterim film siteleri forum veya blog siteleri değildir bu yüzden film sitelerinde girdiğiniz açıklamalar google açısından bir blogtaki kadar önemli değildir burada önemli olan kullanıcı dostu bir arayüz, hız ve temada bitiyor iş tabi yaptığınız ekstra seo ayarları seo çalışmaları reklam çalışmaları vs.

Maziden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet onu değiştireceğim

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:53:25 -->-> Daha önceki mesaj 10:43:49 --

Bazı arkadaşlar tek çözümün hacklink olduğunu düşünüyor doğrumudur bu?
Maziden hocam sitene hacklink çalışması yaparsın 1 ay sonra 40 50k hti yakalarsın aynı şekilde 2 ay sonrada google sana cezayı keser ve dibe vurursun tabi hacklink kullanan siteyi bir sonraki sefer google kolay kolay yukarı taşımaz buradaki can alıcı nokta siz kısa süredemi başarı yakalamak istiyorsunuz uzun sürede kalıcı başarımı yakalamak istiyorsunuz.

Size önerebileceğim şey şu anda kendi filmlerini uplamanız zor ayretten vps vs size ticari olarak yük oluşturur yapmanız gereken filmleri ekleyip etiketleri düzgün bir şekilde girmeniz eklediğiniz filmleri sosyal paylaşım sitelerinde paylaşıp google ın gözüne girmek.Tabi ilk bi kaç ay tabiri caizse amele gibi çalışmalısınız film sektörü zorludur ve can yakar aylarca çalışırsınız bazı filmlerde ilk sıralara çıkarsınız sonra birileri size kafayı takar saldırı vs derken tekrar geriye düşersiniz veya yükseldiğiniz içeriklerdeki filmler telifdedir ve google o linki direk siler ve o linkden size hit gelmez bu olay benim başıma bir kaç kez geldiği için söylüyorum.

Buradaki önemli olan nokta ne film uplamak nede özgün bir makale vs değil film sektörü tamamen parayla yürüyen bir sektör siz siteye ne kadar yatırırsanız site size o derecede kazandırır size siteye ayda 200 300 tl yatırıp fazla verim beklerseniz yanılgıya düşersiniz fakat ayda 1000 lira bütce ayırıp düzenli çalışmalarla profosyonel kişilerle bir kaç ay sonra çok iyi yerlerde olabilirsiniz.

Umarım faydalı olabilmişimdir iyi forumlar dilerim...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:39:03 -->-> Daha önceki mesaj 21:37:02 --

KraLL54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeş hacklinkle bir yere kadar gelirsin. Bende bu işe girmeyi düşünüyorum ama en az 300 TL bütçe ile. 100 TL host, domain, tema. 100 TL Seo, 100 TL Reklam bence tutarda yani. Bence para biriktir.
300 tl ile bu sektörde başarılı olamazsın onun yanına bir 0 daha atman lazım