Eğer bu işe yeni başlayacaksan benden sana bir iki öneri vereyim.
Bir ara baktım e-tic. siteleri çoşmuş patlamış gidiyorlar bende açayım dedim benim artık kardeşimde var web işlerinden anlayan beraber yürütürüz diye velasıl araştırmaya başladım şu şöyle şu böyle tedarikçi felan filan derken bir bilene daha önce bu işi yapmış birisine danıştm. Abi dedim bu işi bilmeyen birine tavsiye edermisin ? cvp: hayır. Neden? bu iş öyle göründüğü gibi kolay değil dedi ben dedi yanımda 5 üni mezunu elemanla çalışıyordum dedi hele sen işi bilmiyorsunuz ve 2 kişisiniz. Hadi bunu geçtik olayın ince ayrıntısı ne biliyormusun dedi;
-İnsanlarla uğraşmak zor dedi hele bu iştede çok zor dedi. Adam ürünü alır kapıda ödeme ister ertesi gün ürün sana tekrar gelir neden? müşteri istemiyorum yanlış gelmiş diye gönderir. kapıda ödeme olmayacak olucaksa garantin olacak.
- Ürünü kargoya verirsin veya daha zor olarak 20 tane ürünü kargoya verdin herbirini oturrup takip etmen gerek. Kargo bi kayboldu mu senin üründe gider karın da gider. vsvs dedi bu dediğim adam bu işten batmış birisi aylık cirosu 100k felandı. Bende itibar gösterip abi sözü dinledim.
- Bu işe giriyorsan paran çok olacak dedi reklam yapacaksın bol bol dedi bak çevrende ki firmalara çatır çatır reklam veriyorlar gazete tvlere sen bunlara neyle rakip olacaksın adam holding var arkasında başkasının farklı bir şireketi herkesin arkası sağlam bir file verdi mi arkadan kimse görmeden kapatılır?dedi
+ Olarak kesin kararlıysan ilk başta belli başlı ürünlerle başla kendini alıştır. Daha sonra çorap söküğü gibi inşallah devamını getirirsin.
+ Yardım edecek bir kardeş arkadaş olmadı veya kız arkadaş bul 50 100 para verirsin en azından işin görülür