ByMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2+1 Logitech ses sistemim var, dün 5.30 gibi yüksek sesle müzik dinliyordum.
bizim alt katın karşısındaki daireye çok ses gidiyormuş, nasıl gidiyor bende çözemedim. Adam çıkıp apartmanda müziği kısın *** diye bağırmış ve birton laf etmiş. Kapıyı çalıp müziği kısar mısın rahatsız oluyorum dese hiç olay çıkmayacaktı. Şimdi suç kimde ?

Not : apartman aile apartmanı gibi herkes 18 küsür yıldır oturuyor, bu adam yeni taşındı. Sesi hiç kaldıramıyor sanırım. Yazın çoluk çocuk şenlik yerine çeviriyor burayı, gece gündüz oynuyorlar sizce sıkıntı çıkartır mı ?
17:30 dimi hocam yanlış anlaşılabilir sabaha karşımı vs diye ve yeni taşınanların hepsi böyle bizim binanın giriş katına biri taşındı amcamı desem artık bilemiyorum kapıda duran herkese kızıyor 3.de dayak yicekti allahtan ayırdık bizim evde anfi(amfi) ve ses sitemleri var binada ilk önceleri 7- yıl önce biraz uyarmışlardı sonrasına onlarda alıştı artık.

ve sorun çıkmaz özet olarak yeni taşınanlar böyle ya illa agzının payını alcak yada üstüne gidilcek susacak ottan sinekten rahatsız olurlar siz rahat olun