Hocam Aslında Film izle, Dizi seyret gibi durumlarda önerilmez ama Arkadaşın dediğine yüklü olarak katılıyorum Zira şöylesine bir durum söz konusu Spam mevzusuna girmemek adına Film izle, Dizi seyret denmesi Film Seyret Aramasında ve Dizi izle aramasındada üst oynamasıdır. 6-7 Kelime değilde yapacağın Şu olması lazım Atıyorum film siten var ve Domain Filmizlesene.com Diyelim, Title Şu şekilde olursa daha etkili oluyor düşüncesindeyim " Film izle ve Filmizlesene.com FİLMLER" şeklinde fakat kararlı özgün bir kaliteli film sitesi yapmak istersen süreden'de sıkıntın yoksa zaten bu title her derde deva cinsinden.. Eskiden film işindeyken " Film izle, Ayşegülü izle, Şunu izle, Bunu izle, Filim izle, Film seyret" gibi başlıklar ile bir yere gelebiliyorduk.. Şimdi ise oyun sitemde yukarıdaki örneği uyguluyorum ve Dönüşü emin olabilirsin mükemmel.. Allah izin verirse eğer 2 Projemi daha geliştiriyorum yakında açacağım onlarda bunlardan Farklı olmayacak
Ayrıca; Konuyu yaza Hocama teşekkür ederim gerçekten Küçük bilgiler ama hayat kurtarır..
açıklamalar için saolun.
peki konu açarken etiket mantığını da aynı mı kullanmam gerekiyor ? şu an 4 etiket kullanıyorum açtığım konular için ama gözüme yetersiz geliyor. fazla da eklemek istemiyorum daha yeni spam olayından kurtardım siteyi. sitem ***** olduğu için biraz fazla girmem gerekiyor diye düşünüyorum ama içten içe de korkuyorum.
bu konuda tavsiyeniz ne olur ?