ertan2002 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

tahmin yürüttüğümü söyleyeyim, ftp içinde 10 tane dosyanız var, bunların yedeğini direk almak istiyorsunuz ama 10 dosya şeklinde değilde tek rar haline getirip sonra bunu yapmak istiyorsunuz..
Evet hocam tam olarak bunu yapmak istyorum backup programı yazıyorum. Aslında dosyaları tek tek indirip rar'lamayıda düşündüğüm verdiğin linklerdeki gibi fakat ftp komutlarıyla dizinleri listelerken dosya klasör ayrımı yapılamıyor çünkü ftp fonksiyonu sadece ftp'deki dosya ve klasörlerin sadece isimlerini listeliyor. ( Yani Ftp'deki bir path'in dosya yada klasör olduğunu ayırt edemiyor) Geçerli path'in dosya yada klasör olduğunu anlamak içinde path'in içinde "." kontrolü yaptırmam gerekiyor fakat bu durumda klasör ismindede "." olduğunu varsayarsak doğru sonuç alamıyoruz. Bu yüzden tek tek dosya ise indir klasör ise içindeki dosyaları indir tarzında kontrol yapmak zor geliyor ve tüm dizinin rar'ını indirmek daha mantıklı geliyor

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:37:28 -->-> Daha önceki mesaj 16:34:48 --

Evet gelmek istediğim konuda tam olarak buydu bu işlemi zip -r komutu kullanarak yapabiliyormuşuz fakat bu işlemi C#'ta tam olarak nasıl kullanabileceğimi kestiremedim