Öncelikle sizi eklemeyi unutmuşum sn. yaramazkedicik.... zira sizde sürekli takip ettiğim kişilerdensiniz.
Teşekkür ederim görüşünüz için ancak mevzu benim ismimin geçip geçmemesi değil, hiçbir zaman da böyle bir beklenti içinde değilim. Öyle bir algı oluşmasını istemem.
Şu bir gerçektir ki okuma ile bir yere kadar, bir yerden sonra tamamen tecrübe devreye girer. Çevredeki tecrübe sahibi insanlardan bilgi edinerek yol bulma da bir yere kadardır. Sonuç olarak insanoğluna ne kadar öğüt verseniz de hala bildiğini okumaya devam eder ve kendi tecrübelerini yaşamak ister. Bu konuda sizi yadsımıyorum ancak öneri isteyip de arkadaşların görüşleri karşısında hemen savunmaya geçmenizde kusura bakmayın ama fikirlerinizin kalıplaşmış olduğunu ve bu başlığın sadece kendinizi ortama lanse etmek amacını taşıdığını gördüm.
O yüzden hiç şudur, budur diye yol göstermeye lüzum yok. Kendiniz olayları tecrübe edip, yaşayın ve zaman içerisinde zaten profilinizi daha net çizersiniz. Ya harcadığınız ve çöpe giden paralarınıza varsın bunlarda o şekilde gitsin der ve işten elinizi çekersiniz. Ya da burada bir takım düşünceler aktaran kişilerin dediklerine gelip yeni baştan yola çıkarsınız ve bu süreçte de yeni hatalar yapıp fazladan maddi kaybedişler yaşayarak doğru yolu bulmaya çalışırsınız.
Hayırlısı olsun.