Egemen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaş yanıtı vermiş kapanmaz diye garanti verenlere aldanma şöylede bir durum var atıyorum teknosa gibi bir yerden cihazı alırsın garantin Türkiyede olur gidip yurt dışından getirilmiş allem kullem ile kayıt yapılmış bir cihaz alırsın elinde patlar ne yapacağını şaşırırsın üstelik cihazda sıkıntı çıkarsa yada cihaz arızalanırsa garantiye yurt dışına yollanıyormuş.

Yeni başımıza geldi o yüzden yazıyorum ben gittim tr garantili aldım hiç bir sıkıntım yok aynı gün arkadaşım 300 tl ucuz olacak diye gitti aldı 2.ci gün elinde patladı üstelik ekranında dünya kadar çizik çıktı şimdi telefonu rafta benim telefonum cebimde kullanıyorum kısacası 1500 1600 tl telefona verip kullanmasını bilen adam 300 400 tl daha verir aldığı ürünün nereden geldiğini nasıl satıldığını ve arızalanır ise ne yapacağını ne yapması gerektiğini bilir içi rahat olur.

Alacak isen kesinlikle adı sanı bilinmiş bir firmadan al cihazı avea gibi 2 k ücret çok para 3 5 kuruş kar edeceğim diye riske atmana değmez.
önerileriniz için teşekkürler Egemen kardeş...linkteki sitede ''Siz en büyük teknoloji mağazalarından birine girip bir iphone 5 alırsınız. O firma ürünün arkasında zannedersiniz fakat o telefonu satmaya çalıştığınızda veya başına bir şey geldiğinde bakın bakalım garantisi işe yarıyor mu.'' yazıyor bu konudaki düşünceniz nedir acaba?

http://www.teknobilim.net/index/ipho...k-dikkat-edin/