Bence açmış olduğunuz başlık sadece zaman kaybı. Kendi lansmanınızı yapmışsınız. Her ne kadar başlığın ilk mesajında;

Alıntı
Ama bu arada;
"Tecrübelerinize ihtiyacım var" diyorum ve "Meslek Sırrı" diye tabir edilen şeyler değilse yardımda/tavsiyede bulunan herkesten ALLAH razı olsun diyorum.
yukarıdaki yazı ile tecrübe sahibi insanlardan görüş istemiş olsanız da aşağıdaki;

Bilo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saygı duyuyorum fikirlerinize... teşekkürler.... Birincisi 7000$ yatırmıyorum, yılda 1000$ dan 7 yılda 7000$ ödeyeceğim diyorum. ikincisi, tabiki domainleri 10$ dan almıyorum. Üçüncüsü; ileriki yıllarda domainlerin 10$ olup olmayacağıda bellli değil. ve dördüncüsü; inanınki bir kere değil çok kere düşündüm.... ve son olarak; "açıklayıcı yazmaya başlayın" ne demek? anlayamadım.
.
bu mesajınızla sadece kendi reklamınıza yönelik başlık açtığınızın ve buradaki insanların fikirlerinin o kadar önemli olmadığını ifade etmişsiniz. Bilgi ve deneyimlere açık bir kişi bu şekilde cümle kurmaz. O yüzden benim tavsiyem "mezarlıklar kendilerini ölümsüz sananlar ile doludur" lafı misali çalışmanızda başarılar dilerim.