Hocam soru biraz garip geldi.
because it is being used by another process.
bak ne demiş. başka bir işlem tarafından kullanılıyor. o yüzden de debug yaparken üstüne yazamaz.
formun closed eventine Application.Exit(); yaz. bu sayde formun üstündeki X tuşuna basarak kapandığında tamamen kapatılır. O zaman da derleme yapabilirsin..
Öncelikle çok teşekkürler cevabınız için dediğinizi uyguladım;
private void form3_closing(object sender, System.ComponentModel.CancelEventArgs e)
{
Application.Exit();
}Bunu tüm formlara yazdım ama sorun devam etmektedir.
Ek olarak dün denediklerimi de belirtmek isterim w7 yüklü visual studio 2012 ve .net framework 4.5 kurulu bir bilgisayarda denedim düzgün çalışmaktaydı hiç sorun çıkartmadı.
Kendi bilgisayarımda .net framework 4 gözüküyor, güncellemeyi yüklemeye çalıştığım zaman windows 8 zaten bu alt yapıya sahip sizin bu güncellemeyi yüklemenize gerek yok uyarısını veriyor.
Code analysis yaptım visual studio 2012 de;
CA2240 Implement ISerializable correctly Add an implementation of GetObjectData to type 'dataDataSet.musteriDataTable'. WindowsFormsApplication1 dataDataSet.Designer.cs 315
CA2240 Implement ISerializable correctly Add an implementation of GetObjectData to type 'dataDataSet'. WindowsFormsApplication1 dataDataSet.Designer.cs 25
CA2240 Implement ISerializable correctly Add an implementation of GetObjectData to type 'dataDataSet.siparisDataTable'. WindowsFormsApplication1 dataDataSet.Designer.cs 636
Şu uyarılar dışında başka birşey çıkmadı.
Kendi bilgisayarımda güvenli modda denediğim zamanda sorun düzeliyor.
Bir arkadaş windows o dosyalar üzerinde işlem yapıyor olabilir, dizin değiştir dedi dosyaları taşıdım ama o da sorunu çözmedi.