alanadlari.com gibi sitelerde portföyünüzü sunabilirsiniz.
Teşekkür ederim... Bu ve bunun gibi sitelerden oluşan bir liste yaptım... Ama aynı anda hepsinde birden satışa sunulabiliyormu yada diğer sorulara ilişkin bilgim olmadığı için henüz bir girişimde bulunmadım.
15 liraya domain alıp büyük paralara satcagınımı düşünüyon benmı yanlıs anladım? afmesu vb sayes reg fiyatına domain alıp satmıyor bildigim kadarı ile ihale vb girip alıyolar o yüzden yaptıgın bütçe uymayabilir
Onlar ihaleden alıyor olabilirler... Onlar oyunu öyle oynuyor, bense böyle oynamayı seçtim... Doğru yada yanlış olabilir, ama itaat etmem gereken bir kural belirledim sonuçta.
7000 $ ı çöpe atmayın.. 100 domaini sıfırdan alırsanız satmanız sahipleri çıkınca gerçekleşecek.. onun yerine kaliteli domainler alın 5-10 tane.. satın kâr edin alın yeniden satın yeniden.. ve yine bu işe girmeden düşünün bir daha.. 5 haneli bir bütçe belirleyip sıfırdan domain kaydetmeyi düşünüyorsanız problem var demektir.. ve daha açıklayıcı yazmaya başlayın..
Saygı duyuyorum fikirlerinize... teşekkürler.... Birincisi 7000$ yatırmıyorum, yılda 1000$ dan 7 yılda 7000$ ödeyeceğim diyorum. ikincisi, tabiki domainleri 10$ dan almıyorum. Üçüncüsü; ileriki yıllarda domainlerin 10$ olup olmayacağıda bellli değil. ve dördüncüsü; inanınki bir kere değil çok kere düşündüm.... ve son olarak; "açıklayıcı yazmaya başlayın" ne demek? anlayamadım.
.