zego adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her açılan konuda millete salça olmaktan başka bir halta yaramadığını bu konuda da gösterdiğin için teşekkür ederim.
Senin gibi her başlığın altına konuyu bile okumaktan yoksun kişiler yazıp çizdiği müddetçe, benim adım salça olur. Git maxi geyikte zamanını öldür. İnsanların bilgi almak istediği konularda bilgisizliğinle ortaya dökülme.

acemicoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hcm 8.5 dolar değil suan 120 dolar +KDV ödeme istiyorlar.
Arkadaşım 22 Şubat 2013 'te domain süresi doldu ve ben 23 Şubat 2013 'te ödeme yapmak istediğimde benden 120$ + KDV istiyorlar diyorsun doğru mudur? Eğer böyle bir olay varsa ve üstüne de aşağıdaki açıklamayı yapıyorlarsa;

Alıntı
23.02.2013 16:53:35 Sayın Müşterimiz,Domain süresi bittikten sonra bir haftalık bir süre verilmektedir. Süresi bitmeden önce uzatılacak domainler için ödenmesi gereken tutar 8.50$ KDV dir. Süresi geçirilen domainlerin geri alımı cezalı olacağından tutar daha fazla olacaktır.Domaininizin süresini geçirdikten sonra ilk 78 gün boyunca domaininizi geri alma şansınız vardır. Domain sürenizi geçirdikten sonraki ilk 38 gün içerisinde geri alım yapmak isterseniz 15$ KDV ödeyerek işlemi gerçekleştirebilirsiniz. 38 günden sonraki 30 gün içerisinde geri alım isterseniz rakam 120$ KDV olacaktır. Saygılarımla.
O adamların burnundan getiririm. Ama bu açıklamayı yapıp da sen hala 120$ istediklerini düşünüyorsan ve bundan bu kadar eminsen ICANN ve Verisign'a ilgili firmayı şikayet edebilirsin. Yaptıkları açıklamada ise;

22 Şubat 2013 'ten sonraki geçen 1 hafta içinde ödeme yapılırsa; 8,5$
22 Şubat 2013 'ten sonraki geçen 1 hafta ile 38 gün arasında ödeme yapılırsa; 15$
22 Şubat 2013 'ten sonraki geçen 38 gün ile 68 gün arasında ödeme yapılırsa; 120$

diyorlar. Sen bu yazılanı mı yanlış algıladın? Yoksa adamlar 120$ vereceksin mi diyor? Bunun ayrımını iyi yapman lazım. Yapılan açıklamaya göre 8,5$ ödeyeceksin sadece.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:06:50 -->-> Daha önceki mesaj 02:03:57 --

Ayrıca bu istenilen paraların süreçleri anladığım kadarı ile firmaların keyfine kalmış bir durumdur. Daha öncede dediğim üzere İHS'de olan bir domain'im geçen süresinin 30'lu günlerini yaşarken ben reg ücreti ile domain'i uzattım.

Yine Godaddy'de bu süreç 12 ile 21 gün arasında mı ne değişiyor.

Tavsiyem İsmi lazım değil ile ticari durumunu gözden geçirmendir.