Hocam birşey soracağım bu oyunların hatalarını,mantığını a dan z ye biliyorsunuz dimi ?

Bu resmi ve diğer işlemleri halletmek problem değil bence.Asıl problem oyunlardaki hataları,açıkları bilmek ve anında müdahale edebilmek.

Bu sektöre giren 10 şirketten 6-7 si batar.Batanlarda kesintisizliği sağlıyamadığı ve saldırıları durduramadığı için yada sunucuları iyi hesaplayıp sistem kaynaklarını iyi dağıtmadıkları için müşterilerden bir sürü tepki,şikayet yedikleri ve karaklandıklarından batarlar.

Umarım bunları çok çok iyi hesap etmişsinizdir.Çünkü hosting satmaya benzemiyor bu daha zor bir iş bana göre dosya hataları,buglar,hileler,saldırılar daha bir sürü sıkıntı.

İşin içinde oyun filesları döndüğü için normal bir hosting işine göre daha çok problem çıkarabilir.

Bunları neden yazıyorum çünkü bu işin içine bende girecektim tam girecekken Allahtan bir engel çıktıda giremedim.Benimde girmeye niyetlendiğim tarihten kısa bir süre sonra şirketler baskın yedi sunucular kapatıldı vs.vs.(Bilen bilir ko baskını yapılmıştı )

O ara çalışığım şirketin sahibi birden kayboldu.Önceden haber almış heralde baskından hemen önce sunucuları kapatıp para iadesi yapıp kayıplara karıştı aradan bir müddet geçince gene girdi sektöre ama bu sefer ağırlığı diğer pvplere yatırdı.

Ko harici iş yaparım diyorsanız onu bilemem diğer oyunlar içinde baskın yapılırsa canınız yanabilir sonuçta illegal yakalayınca pek affettiklerini zannetmem

Ama şuan bu işin içinde olan bir arkadaş konuya yorum yaparsa benden daha iyi yardımcı olur size