Sedat Tekin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer bir domain için uzun soluklu projeler düşünüyorsanız,
Eğer bu proje için google dan +1 almak istiyorsanız

Domainlerinizi en az 5 Yıl uzatınız
O yüzden böyle bir durum Söz konusu 7-10 yıllık olarak alıp işe başlamak istiyorum, Zira bu yılların faydasını kat be kat gördüğüm oldu 3 sitem için yaptırdım 3.yıllarında ilk senesinde 3 domainin zaten karasını kurtardılar.. Şimdi ise 1.000 TL bırakıyorlar en azından Yorumun için teşekkür ederim hocam

Backlog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size tavsiyem ilk olarak 1 yıllık olarak almanız ardından yapmak istediğiniz yolu izleyin başarıyı yakaladığınızda ise domaini isterseniz 10 yıllık bile alabilirsiniz.Aksi durumda 9 yıllık paranız çöpe gidecek.
Çöp konusuna hiç girmeyelim hocam zira Allaha şükür internetten google'dan aldığımızı yine internete veriyoruz. Yorumun için teşekkür ederim hocam

yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her sene yenileyin, aceleniz neden?

Sen gel bide google'a sor canım kardeş'im yaptığım 4 projenin 3'ünün yılları uzundu şimdi 3'ü ayakta diğeri ise yerlerde geziyor. Yorumun için teşekkürler.

DEGE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş yenilesem mi yenilemesem mi diye sormamış. En ucuz nereden alabilirim diye sormuş.

Aynen hocam, GoDaddy'yi Anlamadım bir Türlü, Yahu 10 yıllık domain'i 80 dolar diyor, % yüzde indirimlerinden yararlanmak istiyorum 150 Dolar oluyor. Bu yüzden bir yerden almak istemiyorum bir bilene danışmadan Yorumun için teşekkür ederim