Bu baş dönmesi olayı nasıl oluyor az anlatırmısın ben reklamcıyım tabela vb. yüksek ses ve baskı makinesi yüzünden benim kulaklarım tıkandı acayip bir baş dönmesi oldu ilk başlar hafif hafifti 1 ay sonra bayıltacak dereceye getirdi beni hastaneye gittim kulaklarımı yıkadılar 3 ay geçti şimdi yine başladı baş dönmesi 2 gün önce hastaneye gittim geri kan aldılar serum bağladılar serum bitti doktor geldi kulak zarı iltihap olmuş dedi antibiyotik yazdı kullanıyorum suan %50 kesildi baş dönmesi inş. bende de böyle bir şey çıkmaz.
Örneğin yemek yerken çenemi sürekli oynattığım için kulaklarımın arkası ağrıyor başım dönüyordu.
Siten konusunda sana yardımcı olmuş editabi ona bende iyi niyetinden dolayı teşekkür ederim asla vazgeçme sitenden diğer kişiye gelince niyeti belliymiş emin ol sitene indexi atanda odur muhtemelen shell dosyasıda vardır sunucunda
Merhaba oncelikle destekleriniz icin tesekkurler, EdipAbi ye de huzurlarinizda tesekkurlerimi iletmek istiyorum.
Bas donmesi olayini anlatayim ama biraz uzun yazmam gerekecek.
2002 yilindan bu yana ingilterede yasiyorum ve bu zaman zarfinda ilkkez 2009 da Turkiyeye gittim, ve bir ishal basladi hava doktor hava degisimindendir dedi verdigi ilaclari kullandim gecmedi, ingiltereye dondum halen devam ediyordu sanirim 5 ay kadar surdu, ingiltere saglik sistemi berbat oldugundan aralik 2009 da gaziantep tip fakultesine gittim ve gittigim prof. ic kanama gecirdigimi ishalimin bundan oldugunu soyledi ve hastahanede yatirdilar beni.
tedavi gorurken yattigim yerde bile basim donmeye basladi prof'a soyledim bizim tedavimiz ile ilgisi yok dediler norolojiye gitmemi soyledi, zamanim olmadigindan gidemedim, derken kirklareli luleburgaza gectim ordan ve orada bir doktora gittim kulaktandir dedi ve kulak testi yaptirmami soyledi yaptirdim da, sol geniz ile kulak arasindaki kalanin daraldigini ve bundan kaynaklandigini soylediler verdikleri ilaclari kullandim nafile.
derken ingiltereye dondum yolda yururken dusmeye basladim, surekli vucudumu yaraliyordum dusmekten, bir dusme esnasinda ayagimi burktum ve 1 yildan fazla bir sure acisini cektim.
derken sol dizinden ust tarafa dogru bir uyusma basladi his ediyorum ama normal bir his degil, ensemde ise agri degil ama tarif edemedigim dayanilmaz pis bir his olusuyordu, resmen yere yigiliyordum bunlari yasarken.
ingilteredeki doktormu degistirdim ve yeni doktorum hastahaneye sevk etti mri cektiler ve sonuc olarak kulaklarimda hic bir sorun olmadigini ve beyin sapinda bir olusum oldugunu ve ne oldugunu bilmediklerini soylediler,
noroloji hastahanesine sevk ettiler ve orda mri cektiler bu arada turkiyeye gittim ordada mri cektirip doktora gittim MS hastasi olmamdan suphelendiler, derken ms degil beyincikte olusan bir yag bezesi dediler. 7-8 farkli doktor ayni seyi soyledi. yani beynimde tumor var derken aslinda olumcul olmayan fakat hayatimi cehenneme ceviren bir yag bezesi var ve hic bir sekilde mudahale edemiyorlar cunku olumcul bir noktada, olumcul degil ama sinir sistemi uzerinde olustugu icin bazen elimi kolumu kullanamiyorum sonra geciyor, bazen yururken ayaklarima hukmedemiyorum oldugum yere cakiliyorum bir kac dakika sonra geciyor, dayanilmaz bas agrilarim basladi simdi heran felc gecirme durumum var en son gecen ay bundan dolayi hastahaneye kaldirdilar.
ve sunu eklemek istiyorum gunluk hayatta beynimde bunu tasidigim artik aklima bile gelmiyor durumuma alistim, elimi kolumu kullanamasam da birazdan gececek diye dusunuyorum ve oyle oluyorda, bazen ellerimden biri fana bir sekilde titremeye basliyor ve yine geciyor, kisacasi alistim bu duruma ve neden sorusunu asla sormadim kendi kendime.
sizede tavsiyem norolojiye gorunun en kisa ve kestirme yol budur, insallah ciddi bir durum ile karsilasmazsiniz ama olurda aksi bir durum cikarsa her ne kadar karamsar olmayin desemde ilk etaplarda ister istemez oluyor ama bu karamsarligi hizli bir sekilde atlatip, normal hayatiniza donmenizi oneririm.
simdiden cok gecmis olsun ve insallah hic olmayan yada basit bir durum ile karsilasirsiniz.
Tekrar gecmis olsun
bu arada sitemde shell olup olmadigini nasil anlayabilirim