aynen arkadaslar konu almaya devam ediyorum, ama bir yere kadar kendi ekibimi kuracak olursam kimsenin agiz kokusunu cekmem en azindan, dun 499 tekil hit vardi bugun 658 tekil hit var sayfada gezinme 1500 uzeri ve adsense gunluk 5tl civari yapmaya basladi, bunada sukur.
Bu baş dönmesi olayı nasıl oluyor az anlatırmısın ben reklamcıyım tabela vb. yüksek ses ve baskı makinesi yüzünden benim kulaklarım tıkandı acayip bir baş dönmesi oldu ilk başlar hafif hafifti 1 ay sonra bayıltacak dereceye getirdi beni hastaneye gittim kulaklarımı yıkadılar 3 ay geçti şimdi yine başladı baş dönmesi 2 gün önce hastaneye gittim geri kan aldılar serum bağladılar serum bitti doktor geldi kulak zarı iltihap olmuş dedi antibiyotik yazdı kullanıyorum suan %50 kesildi baş dönmesi inş. bende de böyle bir şey çıkmaz.
Örneğin yemek yerken çenemi sürekli oynattığım için kulaklarımın arkası ağrıyor başım dönüyordu.
Siten konusunda sana yardımcı olmuş editabi ona bende iyi niyetinden dolayı teşekkür ederim asla vazgeçme sitenden diğer kişiye gelince niyeti belliymiş emin ol sitene indexi atanda odur muhtemelen shell dosyasıda vardır sunucunda