by_karahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sözleşmede tutarsızlık varsa ne yapılacak peki?

Sözleşmede yedeklemenin her pazar günü otomatik olarak yapılacağı yazıyor, altında da yedekler müşteri sorumluluğundadır diyor.

Hangisi doğru olan?

Bu olay mahkemeye gitse, savcı kafasına göre olanı mı sözleşme maddesi olaracak seçecek?

Müşteri diyecek ki sözleşmede her pazar yedekleme yapılır yazıyor yedeğimi istiyorum (haklı)

Firma diyecek ki o cümleden bi sonraki cümlede ben yedekelr müşteri sorumluluğundadır yazdım (haklı)

kim haklı? sözleşmeye tutarsız, birbirine zıt ifadeleri bir arada yazan mı haklı?

Bilmediğiniz bir şey daha var yeni çıkan kanuna o GSM şirketlerinin alttan minicik yazdığı şeyler artık normal bir insanın okuyabileceği hızda ve belli bir punto büyüklüğünde olmak zorunda.

Anasayfadaki garanti ifadesiyle sözleşmede aksini belirten bir madde olduğunda tazminat hakkı bile doğuyor tüketicinin.

Yalanlar büyük büyük albenili şekilde yukarıda sergilenirken gerçekler alttan alttan sözleşmeye eklendiğinde tüketiciyi kandırarak gelir etmenin neresinde hak buluyorsunuz siz?

.
Söylemiş olduğum üzere bizim firmamız böyle bir garanti vermez fakat aynı garantiyi dünya firması hostgator da veriyor.Nezaketen verilen hizmet ibaresi kullanılıyor.Nezaket hizmetininde garantisi yoktur.

Bahsettiğiniz o firmalarda da yine aynı şekilde sözleşme maddeleri vardır.
Sınırları kaldırdık sınırsız internet sözleşme maddesi kullanım eşitliği açısından 4 gb sonrası internet hızı düşecektir şeklinde ibareler mevcuttur.Bu durum müşteri sorumluluğundadır söylemiş olduğum üzere hizmet alırken birazcık işin teknik alt yapısını mümkün olma ihtimalinin ne durumda olduğunu kontrol ederek yapmakta fayda var.