O nasıl bir yazı çeşididir yahu. Ben çay ocağı işleten esnafla mı dalga geçtim arkadaşım, çay ocağı basit bir işletmedir, tek kalem mal vardır çay. Şeker alırsın, çay alırsın tek kalem mal çıkarsın. girişlerde bardak tabak vs. Yani öyle ekonomi uzmanı olmaya gerek yok demek istedim. ona bakarsan benim babam da köyde rençberlik yapıyordu niye utanılacak birşey olsun ki.
Ona bakarsan çobanlık yapan marangozluk yapan Peygamberler gelmiş bu dünyaya. Söylediklerimi çarpıtma ve yazdığın yazıyı düzelt artık.
Kusura Bakmada kardeşim ne Dediysem Arkasındayım yanlış Birşey mi Görüyorsun Söylediklerimde? hem Diyorsun ki Kimse Alınmasın Gücenmesin hem Kendin farklı Bir Düşünce Çıkınca Alınıp Güceniyorsun Bu Ülkede herkes Eşit Bunu Algılaman lazım Senin çay ocağı İşleten Adamda Ekonomi Bakanı Olabilir?.. maliye Memurluğu yapanda Asıl Sen yazını Düzelt Saçma Sapan Fikirler ortaya Atmışsın hala Burda Ahkam Kesmektesin?.. Üstelik Benim Düşüncem Bu şekilde Sen Öncelikle karşı Düşünceye saygı Göstermeyi Dinlemeyi Algılamayı Öğren Ondan Sonra Bana Ne yapacağım Konusunda Fikir Beyan Et Bi daha Olur Olmadık Konuşup Boş Lakırdı Yapma Önce Bi Araştır Ondan Sonra Soruştur Ardından Geliştir Sonra gel Burada Düşünceleri Eleştir Oldu mu?.. hayırlı Akşamlar