ne ? temp dosyasında şifremi oluyor bilginiz bukadar ))) temp dediğin herhalde form verilerini kaydet dediğinde browserda kayıtlı olan sifrelerinden bahsediyorsun herhalde!

Bana bi örnek bulsana google develepor zone dan? öyle bi yetki veriyorsa chrome benim böyle uğraşmama ve teknik adamın çok olduğu bir forum olan r10'da böyle şeyler paylaşarak olayı ifşa etmemede gerek kalmaz ))

yok bulamazsın google mal değil extension olayını çıkaracak bide bu extension olayının kendi browserında güvenlik açığı olmasına neden olsun! böyle yazılarla ne demek istiyorsunuz manası belli foruma gelen teknik olamayan kişilerden 1000 followa 10 tl derken yol buluyordunuz herhalde işlerinizi baltaladık ))) daha çok balta vuracam facebook uygulamasını ve mobil onay olayını ve facebook reklam olaylarınıda otomatize ederek )

ama zaman gerekli bu işler için bizde yavaş yavaş yapıyoruz çok şükür !

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:58:51 -->-> Daha önceki mesaj 14:54:51 --

haa bu arada zaten bu işler güven ile olur! güvenmiyorsan yüklemezsin kafa karışıklığı yapmanın anlamı yok!

Ki dediğin şeyler olursa, illegal bir aktivite yaparsak zaten forum kullanıcıları mal değil! direk bizi ifşa ederler bi bak bakalım yazılmış yorumlara kötü bi olay olmuşmu karalamadan başka ? o karalayanında chrome storedaki yalan extensionınıda biliyoruz ama neyse! bizim yalan dolanla işimiz olmaz. düzgün uzun vadeli işler peşindeyiz siz günü kurtarmacaya devam edin! o bana göre değil