Salay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size i7 3770k 32 GB ram 1 TB disk 100 ip 5TB trafik ile 310 TL ye verebiliirz 4 Adet SSD 240 disk ile isterseniz 420 TL ye verebiliriz.
Teklifiniz için teşekkür ederim.

CPanel lisans ve harici sunucu yapılandırma ve configürasyon ayarları size ait galiba? peki her hangi aksi bir durum da veya oluşabilecek durumlar'da sorumluluk kabul ediyormusunuz?

Böyle bir şey yok fakat ben ihtimalleri düşünüyorum gerekirse karşılıklı veya internet aracılıgı ile fax yoluyla'da sözleşme metni imzalayabiliriz.

Söylediğim gibi aylık sunucu almayacağım. Ben yıllık sözleşme ile gerekirse 1 yıllık alacağım ancak öyle bir sektördeyiz'ki herkes parasını alana kadar beyefendi. Aldıktan sonrada bir havalara giren ne oldugu belirsiz kişiliğe bürünen bir hal alanlar diyebiliyorum

Lafım birilerine değil genelleme olarak anlayışınıza sığınıyorum. Sizde taktir edersiniz zaten sunucu ile alakalı olarak test yapabileceğim bir URL verebilme şansınız ne durum da genel total'de size aylık olarak ödeme yapacağım her şey dahil TL bazında rakam nedir ?

Çok teşekkür ederim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:32:59 -->-> Daha önceki mesaj 12:29:40 --

Sunucu ip adresleri ile gerekli kontrolleri sağlamam ve firma hakkında ise geniş bir bilgi yelpazesine sahip olmam'da gerekiyor. En azından bu sunucu üzerinde 10, 20 tane hesap barınmayacak belki 100 belkide 500 tane hesap barınacağı için kurumsal/bireysel firma/sektörlerine ait bu yüzden herşeyi düşünmek ve adımımı ona göre atmak zorundayım.