Adwords reklamcısısınız. Turkcell sizinle çalışıyor. Tık başı minimum 0.1 ödüyorsunuz. Ama çoğu yanlışlıkla ve gereksiz spam videolardan. Geri dönüş çok azalıyor. Siz olsanız video kanallarına reklam verir misiniz? Ayrıca çıkıyor arada. Bunun sebebi reklam azlığı
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:14:20 -->-> Daha önceki mesaj 01:11:51 --
Ek olarak , Websiteniz varsa reklam inceleme bölümünden bugün içerisinde çıkan reklamlara göz atın. Kaç farklı reklam çeşidi var?
3.sınıf ülkeler reklam verirken bizden küçük bizden gelişmemiş ülkelerde böyle sorunlar yokken onlarda reklam çıkıpta bizde çıkmaması reklam azlığıyla alakalı olamaz emin olun.Google adwors reklamları bile çıkmıyor yani bunun reklam verenlerle alakası yok.Irak lokasyon vsp den test ettim geçende sıkıntı yok reklamlar var.Iraktaki şirketler türkiyedekilerden gelişmiş olamaz onlar reklam verirken bizim Türkiyenin lider şirketlerinden türkcelin veya bir başkasının reklam vermemesi inandırıcı değil.Yada azerbaycanın.Umarım yanılıyorumdur en kısa zamanda düzelir bu olaylar.Birde not olarak 10-15 gündür 60 tane videomu kontrol ediyorum daha hiç birinde reklama denk gelmedim.