O zamanda çalınma ihtimali çok yüksek değil mi ?
Bu şekilde de para etme ihtimali çok düşük çünkü insanız ve sürekli düşünüyoruz sürekli bişeyler geliyor aklımıza adam otobüste kızdan hoşlanıyor otobustegordum diye site açıyor normalde çok saçma gelir bunu sen düşünüp proje olarak satmaya kalksan ama adamlar yaptı medyada konu oldular.
Artı olarak sadece projeyi düşünmek fikir bulmak yetmez onu tamamen projelendirmek gerekir artıları eksileri pazarlanabilirliği. Sen projeni bana 1 saatte anlattın diyelim ben onu 1 ayda yapıcam bazı yerlerde sorunlar çıkacak vs... Fikir benim olmadığı için çözüm üretemeyeceğim. Proje patlayacak elimde.
Melek yatırımcı denen bi kavram var duymuşsundur eminin.Amaç senin gibi proje düşünüp yapmak isteyenler projelendirsin gelsin ortak olalım biz finansman desteği sağlayalım ya da adımızı kullandıralım birlikte kazanalım mantığıdır. Dragonlar vardı hala devam ediyor mu bilmiyorum TV de en güzel örneklerinden birisidir.
Son zamanlarda bu tarz konular çok dikkatimi çektiği için açıklamak istedim. Bende ya da çevremdeki insanlarda bi aralar çok proje düşünüyorduk. Facebook TR de adı yokken Drupal ile yapılabilirmi video paylaşımı yapılabilen etkinlik düzenlenebilen bi sistem diye düşünüyorduk ama onlar yaptı biz düşündük.
Senin projende benzersiz olabilir ama eminim şuan birileri daha düşünmüştür o yüzden kendin belli yere kadar getirip satmalısınız zaten aksi takdirde başkası yapar sende bakarsın. Sen gelip bana ya da birisine anlatsan %99 bende düşünmüştüm ya da bi yerde benzerini duymuştum diyecektir emin ol. Önemli olan ilk düşünen değil ilk yapan.
Daldan dala atladım ama sanırım anlatmak istediğimi anlattım