Merhabalar,

Linux debian sunucu aramaktayım.

Sunucu özelliklerini teklifler dogrultusunda değerlendireceğim.

IRC Hosting ve WEB Hosting açabileceğim datacenter çok önemli olmak ile beraber load ve uptime'de kesinlikle göz önünde bulundurulacaktır.

Fiyat belirtlemeyeceğim ancak şuanda kullanmakta olduğum bir sunucu zaten var, fakat bunu değiştirmek ve daha iyi bir sunucu almak istiyorum.

Sunucu tekliflerinizi full reboot, root ve güncelleme, yedekleme şeklinde imkanlar sağlayacak şekilde sunar iseniz memnun olurum.

Web adresi vermeden sunucu özelliklerini buraya eklerseniz daha seri bir şekilde ticaret olacaktır.

Sunucu konusunda sözleşme yapabilecek ve her hangi bir sorun ve problem'de mesuliyet ve sorumluluk kabul edebilecek kişilerin teklifleri daha ön plan'da tutulacaktır. Ve kontrol sağlamaları için'de deneme süreci isteyeceğim.

Belki saçma sapan yorumlar yapacak arkadaş çıkacaktır illaki fakat terbiyessizlik yapmak'dan yana insanların ekmeğine ve ticaretine laf söylemekten ise kendi işlerine bakmalarını rica ediyorum.

Şuanda 400 liralık bir sunucu kullanıyorum, ancak değiştirmek istiyorum yüksek bir şey aramıyorum ve bir kaç aylık'da aramıyorum ne kadar performans, müşteri memnuniyeti ona göre uzun soluklu ticaret diyorum.

Bir tek ricam olucak; Fiziksel sunucular üzerinde elbetteki bu mümkün değil fakat ben bunu mümkün yapan adamları'da gördüm en azından kendine ve sunucusuna güvenip'de en iyi hizmeti verebilen fakat işte mebla'da çok önemli bu yüzden'de net olarak bir şey söylemeyeceğim.

Tekliflerinizi bekliyorum.