Site adresi:
PM
Site için istenen fiyat : 1000 TL
Sitenin aylık getirisi: Reklam Konulmamıştır
Sitenin açılış tarihi: 6 Aylık
Kategori, sitenin içeriği nedir: Online Film izleme Sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link:500-1000 (Sayyac,Analytics)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:6 Ay, 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik
Hosting dahil midir: Devredebilirim.
Banlı olduğu sponsor var mı: -
Banlı olduğu arama motoru var mı: -
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahildir
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yoktur.
Herkeze merhabalar.El emeği göz nuru film sitemi ederini bulursa satmayı düşünüyorum.Sitemden biraz bahsedecek olursak online film izleme sitesidir.Sitede yaklaşık 400 film vardır.Filmlerin tamamı sitenin adına upload edilmiş olup ilk 1 dakikasında sitenin adı reklam olarak mevcuttur.Filmlerin 50 ye yakını vk.com'da tek part olarak geri kalanı ise sağlam başka bir sunucuda 5 veya 6 part olarak eklidir.400 film içerisinden 200 ile 210 tanesi IMDB TOP 250 listesindeki filmlerdir.(IMDB TOP250 adı altında bir sayfasıda var).Yaklaşık 20 civarıda seri film vardır.(Seriler Tamdır.Örneğin: Hızlı ve Öfkeli 1,2,3,4,5 gibi 20 farklı film).Bir miktarda 2011 ve 2012 filmi vardır.Sitenin gerek tasarımı gerekse playeri üzerinde çok uzun süre çalışılmış ve çok kullanışlı bir sistem ortaya çıkmıştır.1 hafta öncesine kadar hit 900'den aşağı değil idi 900-1k arası değişiyordu hostingin banwith'i doldugundan bir gün kadar kapalı kaldı ve daha sonra sınırsız bir hosting'e taşındı hitler 500-600 gibi artmakta yine.Film içeriklerinin % 60'ı özgün girilmiştir.Sitenin şu aşamada bir getirisi yoktur fakat alan arkadaş sistemli ve düzenli çalışırsa markalaşmaması için hiçbir sebep yoktur önünde.
Fiyat ile ilgili gereksiz yorumların yapılmasını istemiyorum arkadaşlar sana çok gelen bana az gelir sonuçta emeğimin karşılığını ben belirlierim az veya çok fiyat budur.Herkese iyi geceler dilerim..