bendark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hesap yapmıssınız guzel ancak hesap yapmanıza gerek yoktu ben yanlıslık yapmadım sız dedıgımı anlamadınız sanırım ıkı adet aynı turde sunucum var

16 gb ram 4 tb hd 100 mbıt ıkı adet bu ozellıkte sunucum var matematıgım her zaman zayıftı sevmezdım matematık derslerınıde
acıkca tek tek yazıyorum rahatca anlasılsın dıye

bu ozellıkte sunucumda 1 gbıt hızı goruyorum dogrudur bı yanlıslık yoktur hat 100 mbıt ama 1 gbıt goruyorum anlık degıldır

bu ozellıkle bır tane daha makınam var 100 mbıttır hatta dıger makınadan 2 gun once alınmıstır 12 mb gormektedır yanı gormesı gereken hızı gormektedır

amacım ovh boyle soyle degıl bu makına 4 aydır boyle belkı 1 gbıtten belkı 10 gbıtten bolundu yada bulundugu hat bos sadece sıteler hostlar var bılemem benım gordugum hız budur dıger 10-11 makınalarımdada normal gormesı gereken hızları goruyor.sız cok art nıyetle yaklastınız bende bunu acıklamak ıstedım ovh soyleymıs dıgerı boyleymıs benı alakadar etmez ben işime bakarım
ayrıca ovh nerdeyse 100%80 sunucuların uplod dow amaclı kullanıldıgını unutmayın bunlar zaten hardıskı bıtırıyor.zaten elektronık ortamda calısıyoruz ovh cok kısının sıtesını kapattı verılerını sıldı bunlarıda bılıyoruz.sabahtan berı neyın savasını verıyoruz anlamıs degılım sıze ıyı calısmalar dılerım

hocam amacımım savaş degil 2. sene redsation 1 kere disk sorunu yaşadım ovh 1 ay dolmadan 1 ayın 10 gününden diskıim yandı ve 4 gün soınra degiştiler
dünkü sorun network gitti gene öyle bir sorun istanbul radore sunucu aldım yaruna teslim alcam herkesi tr aktarıyorum ver her ovh ben 12 tb trafik kullanıuyorum ayda ortalam soırf bunlar yüzünde 4 tb üstüne her 1 tb işin 75 tl vercem
umarım sıkıntımı anatabilmişdimdir